Tündérszép MESEERDŐ

2015.04.19 23:06

"Sík mezőben hármas út,

jobbra, balra szertefut,

a középső célra jut."

(Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde)

Tudtátok-e (és ti, szülők, emlékeztek-e még), hogy Vörösmarty híres mesés színjátékának egy magyar népmese, a Tündérszép Ilona és Árgyélus az ihletője? A szép aranyalmatolvajért hetedhét országot is bejáró királyfi története minket is megihletett, így legújabb meseerdőnk ebből született. 

Május 2-án, szombaton ismét a VIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál programjaként, az agárdi Parkerdőben húzhatjátok fel az ördögfiak varázsbocskorát és köpönyegét, hogy ostorukkal csettintve hipp-hopp, egyből a kaland közepébe pottyanjatok. Ám Tündérország határáig rögös út vezet, amely alatt segítő barátokra, de - szokás szerint - ártó vén banyákra is akadhattok. Meg kell járnotok az Állatkirály palotáját, a Nap, a Hold és a Szél házát és megannyi csalafinta próbát kell kiállnotok Tündérszép Ilona kezéért. Ti azonban cseppet se féljetek! A hamuban sült pogácsa mellé  pakoljatok tarisznyátokba cseppnyi furfangot, egy kis bátorságot és nagy adag jókedvet - ennyi éppen elég lesz ahhoz, hogy a kaland sikerrel végződjön!

Ahogy már megszokhattátok, helyszíni regisztráció után, 5-7 fős csapatokba (gyerekek száma) osztunk benneteket, és kb. 10 percenként indulhattok majd útnak, térképpel a kezetekben, amely jelöli az egyes állomások helyét a futópálya mentén. A táv 1,2 km (egy kör, kb. 1 óra), könnyű, sík terepen, így különleges túrafelszerelést nem igényel, és babakocsival is könnyen bejárható. És hogy senki ne maradjon ki a kalandból, idén délelőtt és délután is várunk benneteket: délelőtt 10-12 óráig, délután 15-17 óráig!

Ha bármilyen kérdésetek lenne, tegyétek fel Facebook-oldalunkon vagy írjatok nekünk (velencei.tavi.eletmod.klub@gmail.com)!

Sok szeretettel várunk mindenkit és ne feledjétek:

"Illa berek, nádak, erek, térkép a kézbe, kalandra fel!"

 

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ  ITT! 

KÉRJÜK SEGÍTSÉTEK EZZEL MUNKÁNKAT!

 

 

 

 

 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode