Tovább mesél az erdő

2014.05.27 12:19

Tovább mesél az erdő

"Gratulálunk a szervezőknek, nagyon jó ötlet volt: a gyerekek igazán élvezték, és izgalommal teli két órát töltöttünk velük, a többi családdal és a rendezőkkel a szabadban. Minden résztvevőn - a gyerekeken és a szervezőkön is - látszott, hogy szívvel-lélekkel részt vesznek a közös kalandban. A világszép nádszál kisasszony meséjét soha nem fogják elfelejteni."

Csajok, teljesen meghatódtam, még mindig gombócos a torkom! - küldte el a fenti levelet Emese legelső, májusi meseerdőzésünk második napja után. Mi meg csak ültünk fáradtan és vigyorogtunk bele a kávéscsészénkbe. :) Magunk sem gondoltunk volna arra, amikor először vetettük fel az ötletet, hogy a Meseerdő ekkora sikert arat. Hogy két nap alatt 101 család és 207 gyerkőc vágtat majd velünk a saját készítésű paripákon, megmenteni a világszép nádszálkisasszonyt. Hogy méltán népszerű, félelmetesen horkoló sárkányunknak 33 alkalommal kell elaludnia a furulyaszóra (ennyi csapat indult el a két nap alatt), Napocskánk pedig a 66. dal eléneklése után igencsak be fog rekedni. Hogy a hajnalig tartó, fonó-hangulatú gyűléseken felfűzött 180 gyöngy és az 1000 darab perec mind elfogy. (Képek a galériában!)

De megérte minden! Órási örömmel és büszleséggel töltött el bennünket a sok kis kalandor lelkesedése, a csillogó szemek, az izgatott beszámolók és a szülők dicsérete. Köszönjük nektek, hogy ennyien eljöttetek, hogy dicsértetek, biztattatok a folytatásra! És köszönjük az építő jellegű észrvetételeket, kritikákat is! Magunk is éreztük, láttuk, hol kell majd legközelebb javítanunk, módosítanunk a menetrenden, és igyekszünk saját és a ti tapasztalataitokat is beépíteni a következő alkalmakba.

Merthogy az erdő mesél tovább! Sokan hívtak, kérték a folytatást és mi nagyon örülünk ennek. Úgyhogy ismét összeülünk a "fonóba", felfűzzük a gyöngyöket, pereceket, leporoljuk a sárkányszárnyakat és várjuk az újabb hős királyfiak, királylánykák jelentkezését. 

Találkozunk velük május 31-én az Agárdi Parkerdei Óvoda sportnapján és június 11-én, a Chernel István Általános Iskola alsósainak kirándulásán!

 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode