Tavaszi Meseerdő

2016.04.18 21:33

Szabó Magda: Bárány Boldizsár

Hogy kicsoda tavaszi Meseerdőnk hőse? Van piros cipője, zöld kalapja, vállán uzsonnáskosár. Ő egy bárányfiú, aki igazán szeret rosszalkodni. Mert Boldizsár bizony nem tanul, bukásra áll. Erre-arra kóricál, iskolába alig jár, csak üzenget, hogy beteg. És bántja a kisebbeket! Még szerencse, hogy ti ilyet soha nem csináltok, ugye, gyerekek?!

Ezért most arra kérünk benneteket, gyertek el április 30-án, szombaton, a IX. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválra, az agárdi Parkerdőbe és tanítsuk meg együtt Bárány Boldizsárnak, hogyan is kell helyesen viselkedni! Egy elrontott ebéd, egy ellopott láda, egy eltűnt mókusbunda – bizony, sok hibát kell helyrehoznotok… De ígérjük, hogy eközben ismét rengeteg izgalmas kalandban lesz részetek, az ajándék sem marad el, és a végén minden jóra fordul!

A Meseerdőt idén is két szakaszban hirdetjük meg: jelentkezni délelőtt 9.30 és 11.30 között, délután 15.00 és 16.30 között tudtok. A részvétel ingyenes, de szükség van előzetes regisztrációra itt, a honlapunkon. Kérjük megértéseteket, segítsétek ezzel a munkánkat! Ahogy már megszokhattátok, jelentkezés után 8-10 fős csapatokba (gyerekek száma) osztunk benneteket. A meseolvasás után kb. 10 percenként indulhattok majd útnak, térképpel a kezetekben, amely jelöli az egyes állomások helyét a futópálya mentén. A táv 1,2 km (egy kör, kb. 1 óra), könnyű, sík terepen, így különleges túrafelszerelést nem igényel, és babakocsival is könnyen bejárható.

Ha bármilyen kérdésetek lenne, tegyétek fel Facebook-oldalunkon vagy írjatok nekünk (velencei.tavi.eletmod.klub@gmail.com)!

S míg újból találkozunk, esténként olvassátok el, vagy hallgassatok bele együtt Szabó Magda „alapmeséjébe”, amely ötletességével, játékosságával több mint 50 éve varázsol el kicsiket és nagyokat egyaránt!

Sok szeretettel várunk mindenkit és ne feledjétek:

"Illa berek, nádak, erek, térkép a kézbe, kalandra fel!"

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode