Őszi Meseerdő

2014.09.19 11:15

Kipp-kopp, kipp-kopp… Ki kopog, mi kopog ősszel az erdőben? Csak nem egy barna, fénylő-nevető szemű gesztenye gurult a lábad elé? Vagy kettő…három…négy…öt! Hisz ezek ők, Kippkopp és Tipptopp gyerekei! De jaj, a gesztenye-gyerekek olyan egyformák, mint két tojás! Hogy különböztessük meg őket? Hát ez bizony már a ti feladatotok lesz...

Mert ahogy ígértük, elkészült egy újabb mese, és október 4-én, szombaton 10 órától ismét vár benneteket a Meseerdő! Most a sukorói Gémeskút Étterem parkolójából fogunk indulni, hogy Marék Veronika klasszikus mesehőseivel közösen felfedezzük az őszi erdő szépségeit. 

Egy megáradt folyó, kunyhóépítés, névvadászat és még megannyi izgalmas kaland vár rátok - ahogy már megszokhattátok! :) Az 5-7 fős csapatokat (gyerekek száma) a helyszíni regisztráció után 12 óráig indítjuk útnak, 10 perces időközönként és hét állomáson (kb. 1,5 km) kell bizonyítaniuk ügyességüket, rátermettségüket. A túra végén persze a jól megérdemelt jutalom várja majd a kis kalandorokat. 

Kérjük, a gyerekek belépő gyanánt hozzanak fejenként egy Kippkopp vagy Tipptopp gesztenyebabát, amit már otthon, közösen készítsetek el - jó ki őszi mulatság! :) A felnőttektől pedig ezúttal egy jelképes, családonként 500 forintos nevezési díjat kérünk. Reméljük, ez senkit nem tart majd vissza a kalandtól, hisz az összegből nem mi szeretnénk meggazdagodni :), hanem a gyerekeknek igyekszünk minél több meglepetést, ajándékot nyújtani. 

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit, akár először jön, akár újrázni szeretne! Addig is készítsétek ki a túracipőket, gyűjtsetek sok gesztenyét, alkossatok és ismerkedjetek a mesével! Mi pedig összeülünk a "fonóba", hogy minden készen álljon, mire megjöttök! :)

 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode