Meseerdő az ovis sportnapon

2014.06.02 10:52

 Ovis meseerdő

 
A májust együtt búcsúztattuk a Parkerdei óvoda gyerkőceivel, szüleikkel és az óvónénikkel a hagyományos parkerdei sportnapon. Az idő kegyes volt hozzánk, mert bár hüvös volt kicsit - legalábbis az erdei meseállomásokon álldogálva mindenképp - az eső megkímélt bennünket. 
A mi Napocskánk azonban így is beragyogta az erdőt, és többi szereplőnk is szokott helyén várta a Világszép Nádszálkisasszony megmentésére siető ovisokat. Az óvónénik és a gyerekek közösen, előre elkészítették már a táltos paripákat, a gyerekek pedig kívülről fújták a mesét. Így kis kalandoraink - miután átvették térképüket király uramtól - rögtön az öregasszony házikójánál kezdték útjukat. A kezdést leszámítva azonban minden ugyanúgy zajlott, mint első alkalommal: a csapatok legyőzték a farkasokat a Föld kapujában, elaltatták morgó sárkányunkat, jártak a réz-, az ezüst-, és a gyémánt erdőben, levágták a három nádszálat és megkeresve a vizet, kiszabadították szépséges királykisasszonyunkat. A végén pedig hetedhét országra szóló, mazsolás lagzit csaptunk, ahol csak úgy ragyogtak a gyöngyök, amelyeket a királykisasszony kötött hős megmentői nyakába. 
Mivel mi végig saját állomásunkon strázsáltunk, a segítőkész nagyszülők pedig a gyerekeinkre vigyáztak (Ezúton is köszönjük segítségüket - nélkülük nagyon nehéz lenne!), sajnos ezúttal nincsenek képeink a rendezvényről. Örömmel és köszönettel várjuk hát a Ti fotóitokat, ha szívesen megosztanátok velünk is! Kérjük, a képeket a velencei.tavi.eletmod.klub@gmail.com címre küldjétek!

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode