180 kis Bárány Boldizsár a Meseerdőben

2016.05.05 09:57

„Ki éjjel jár, fényben járjon, hogyha jóban jár!”

Rekordszámú, 180 résztvevővel zárult klubunk idei tavaszi Meseerdője. Ennyien bújtatok a rosszcsont, iskolakerülő bárányfiú bőrébe, hogy a parkerdei futópálya meseállomásait végigjárva jóvá tegyétek mindazt a rosszat, amit Boldizsár elkövetett.

Immár harmadik éve várunk benneteket május első hétvégéjén az agárdi „parkiba”, hogy vidám jelmezbe bújt tagjaink – velencei-tavi anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák – segítségével járjátok végig egy-egy kedvelt mesefigura útját. Nagy öröm és büszkeség nekünk, hogy egyre többen utaztok ide messzebbről – a fővárosból és környékéről – is, hogy velünk játsszatok! Ezért a sok kis csillogó szemű, vidám gyerekért és szüleik köszönő szavaiért (értetek) járunk össze évről évre a mi kis helyi „fonónkba”. Hogy fektetés után, az éjszakába nyúlóan ötleteljünk újabb izgalmas feladatokon, vágjunk, ragasszunk, szabjunk, varrjunk és kergessük enyhe őrületbe férjeinket fapallók és egyéb kellékek után kutatva a kertben. :) S hogy ezúttal melyek voltak a kedvenc állomásaitok? „Bárány Borbála pogácsája nagyon finom volt!” (Ezúton is köszönjük a Buci Pékség támogatását!) „Az akadálypálya izgalmas volt, Márton kapitány azonban egy kicsit ijesztős…” „Mókus doktorra először azt hittem, hogy ő az ördög…” „Óriási buborékokat sikerült fújnom Ponty Piroskánál!”

Szabó Magda örökzöld klasszikusát nemhiába olvassák kicsik és nagyok immár fél évszázada, nemhiába játsszák sikerrel a színházak – és nem hiába választottuk ki mi is idei Meseerdőnkhöz. A játékos rímekbe foglalt történetben még a legeslegjobb jókislányok is magukra ismerhettek. Hisz akárcsak Boldizsár, mindenki „botlik, aki jár”, de ha hibáinkat helyrehozzuk, akkor még a szigorú Márton kapitány is megbocsát és hazaenged bennünket, hogy most már a helyes útra lépve újrakezdhessünk mindent. Ennél nagyobb ajándék pedig nincs is – bár azért a 180 darab kézzel varrt, egyedi kis bárányfej is boldog gazdákra talált a végén! :)

Köszönjük nektek, hogy ismét velünk játszottatok, várunk benneteket legközelebb is! A Meseerdőről készült képekből Facebook-oldalunk galériájában szemezgethettek!

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode